Helt sluuuut.

Börja med att jag gick till skolan vi skulle ha vandring, var mening att gå 1 mil som skulle ta ca 2 timmar, faast när det är jag och kartor så går det inte så bra! Hahah fast gick inte såå bra för nåågon.  Tog 6 jävla timmar för mig, haha kom inte sist iallafall :)
Sen så kom vi till skolan vid 14.00 och då slutade vi, Jag, Bynke och Oscar gick till konsum, handlade lite sen drog vi upp värmdövallen, ditt kom först Ida sen Acke och Affe, vi tog det väll bara luugnt tills jag kom på att jag hade mina innebandykläder hemma, klockan var lixom 16.15 och vi började 16.30 så var bara att springa, packa innebandy och fotbolls kläder. Sen skynda säg upp i spöregnet, haha men han iallafall, men var jätte seg träning på innebandyn, tog i lite då och då men annars mest lugnt, direkt efter Innebandyn hade jag fotbolls träning, bara jag från Innebandyn som orkade gåå, men det gick inte så bra, haha var så jävla trött så faailade typ allt, hahha vart ganska piinsamt faktiskt! Men nu är jag ÄNTLIGEN hemma och har skiiiit ont i låren! 

Oj vad myyycket allt vart, haha och så himla ointressant ;) <3
Gammal bild från skolavslutningen

Livet leker..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3372338/images/2012/pic_5002a5e09606ee398b00177b.jpg" class="image">


Grym dag igår! <3

Började med att jag mötte fanny vid kvart i tio, vi drog till bussen som Maritza och Elisa hoppade på, sen vart det grönan! Vi kom precis när det öppnade och det var ingen kö nästan, såå insane och så fick vi sitta kvar i, jätte kul verkligen! Sen vid halv två så träffade vi jocka, charlie,eric,erik, vidar,anton,david, daniel, acke och flera andra, så vi var med dom också!
Var helt gryym dag verkligen, jätte myysigt! Sen åkte jag och fanny hem vid halv tio! Tack alla underbara för denna dag! <3
 
Föörlåt för dålig uppdatering, Men har inte haft tid, har varit med Angelica, ida, ellen , maritza och massor fler! Men ska försöka blogga ibland iallafall <3

Förlåt för dåålig uppdatering!

Förlåt förlåt men inte haft tid till bloggning! <3

Iallafall dom här senaste dagarna har jag träffat Ida och Angelica, sen tyyp bara Ellen, juste jennifer också! <3
Men kan berätta lite iallafall, när jag var med ida och angelica drog vi till stan var där ett tag sen till doonken, ditt kom hennes bror också! Var jätte myysig dag iallafall, jag åkte hem, klockan var ca 17.30 tiden, var hemma lite sen träffade Ida <3
Var med henne till 22 då jag vart hämtad hemma hos hennne. 
sen har jag vart hos min kusin ett tag också, bara haft det sköönt! :)
Sen träffade jag Ellen och Jennifer, vi köpte jordgubbar och satt hos vid kvarnberget och åt, jätte gott och treevligt! Sen när vi drog ner till centrum träffade vi underbaraste Ida, verkligen en jätte fin tjej. pratade lite med henne tills vi åkte hem till jennifer! Var bara hos jennifer i 30 min sen åkte jag hem, jätte trött verkligen. Sen igår var jag med Ellen också, typ bara flummade ruunt, träffade Karen och Wilma lite , åkte med dom till coop man fick gratis kanellängd, haha klart vi tjoockar oss dåå :') 
Men sen drog jag och ellen till ösbyskolan, chiillade där sen donken (standard) hahaha kööpte glass och åkte till c, flumade jätte myycket där och såå!
 
Vart en underbar vecka + att lite hänt som jag inte kommer gå in på! <3
MEn älskar er tjejer, helt underbara! <3

RSS 2.0