Goodmorgon!

Sitter på bussen med min babe, kort inlägg för börjar strax, lägger ut outfit sen 😘


Nu ska jag fan ge allt, fuck min kropp!

 
 

 
 

Stan med min saknade vän!

Idag träffade jag ellen, vi har bara varit i stan & haft mys. Snackat me randoms, hahaha, fett me bra dag iallafall
Gammal bild på oss 😘


Äta bör du, annars dör du

Vaknade ganska tidigt imorse och låg framför tv ganska länge, vid tolv kom mamma hem me mocka latte från expressohouse. Sen drog jag och mamma ut på en springtur, mina knän pajade, hade ont i fötterna & magen, mådde illa & de var snökaos! Haha men när jag kom hem tog jag ett bad, åt middag, gjorde ansiksmask & åt lite efterrätt, Imorn träffar jag nog Ellen
Hahaha bilderna är gulliga, javet 👌❤


Från torsdags tills idag!

Torsdags: jag fixade i ordning mig sen åkte jag till stan med Ida & Olivia, vi kollade butiker, tog en fika! Sen drog vi till Ica maxi och handla choklad & frukt sen hem till Ida. Hemma hos Ida hade vi det mys, åt god mat, tog en promenad hem till Nova, åt frukt me smällt choklad!
Fredag: på torsdagen blev det lite tjafs mellan mig, Ida & Olivia, jag var grymt besviken så tog en tidig buss hem, senare på fredagen blev jag och Olivia vänner men det är fortfarande lite kaos me Ida. Men min eftermiddag blev bra ändå, hade en mys hemma dag me familjen, var hos pappa också.
Lördag: vaknade av min syster som väckte mig, gick upp och kolla tv, pappa gjorde våfflor till mig! Sen så tyckte pappa att jag skulle testa candy crush och jag blev helt beroende, haha. Från 11 till 16 satt jag och spelade, vid 16 blev jag hämtad och nu är jag hemma hos mamiii ny duschad och precis ätit hemmagjort pizza.
Orkade du läsa allt är du grym! 😘


Hemma mys & stan

Idag var Alexandra hemma hos mig, vi bara snackade och tog de chill, senare vid 16-tiden drog jag ut för att träffa Olivia, Ida & Isac. Vi fikade sen skulle Olivia på träning så jag åkte me Ida & Isac till stan!


RSS 2.0